Keczup z cukinii i czerwonej porzeczki (bez cukru, bez octu, bez skrobi)

Keczupu z cukinii robiłam kilka wersji, wszystkie są pyszne. Nie jest specjalnie trudny w wykonaniu a prace można sobie podzielić na trzy wieczory. Ja zawsze do ketchupu dodaję różne owoce, tym razem postawiłam na czerwone porzeczki. Co ciekawe, zapomniałam dodać do niego ocet a keczup z cukinii wyszedł rewelacyjny w smaku a przy okazji odpowiedni dla małych brzuszków! Młody oczywiście wyjadał go prosto ze słoiczka, dlatego w tym roku skorzystałam tylko z małych słoiczków o pojemności około 180-220 ml, bo ma w zwyczaju kończyć dopiero, gdy opróżni całe naczynie.

KECZUP Z CUKINII I CZERWONEJ PORZECZKI
bez cukru, bez octu, bez skrobi

10-12 słoiczków po około 180-220 ml każdy.

Składniki:

Komentarze Facebook